LUKE8

Heisann, nå har jeg dusjet etter håndbal trening. Idag har dagen vært ganske så vanlig, nå nermer det seg jo Jul så det er ikke såå mye skole ardbeid men greit det da ^^, men når det gjelder luke8 så har jeg tenkt og jeg egentlig ikke sikker men det blir en Vurdering av : MAMMASENGEL.BLOGG.NO

HEADER:
Hun har også fått inn Juleheaderen veldig fin, og design som passer til. Hun har brukt passende HTLM koder til stilsettet sitt. Så alt meg designet er BRA! :DINNHOLD: innholdet er kjempe bra spennede og lese og mann går aldri lei, hun skriver for det meste om ting som skjer i hverdagen hennes, og i dette tilfele mye av det jeg gjør etter som vi går i samme klasse.
Jeg skal egentlig ikke si så mye men kanskje litt lenger innlegg men jeg jobber også med saken, så det er stortsett bra.

OPPDATERINGER: Thea oppdaterer mye og ofte, som er veldig bra og hun varierer også veldig. Noen ganger litt for ofte men blir alltid glad når hun har nytt design. Bedre og bytte for ofte en alldri.


PRIK PIRK: Hvis jeg MÅ si noe negativt er det , lenger innlegg. 


ALT I ALT !! : alt i alt elsker jeg bloggen, og leser den vær dag. Det er en av Yndlings bloggene mine og den er stortsett veldigveldig fin og med gode innlegg :D


HEADER:
1ec67559f009d1d3e656eda4f6e14e96   

Én kommentar

thea

10.des.2009 kl.21:26

tusen takk for vurderinger anette :D

skal jobbe med saken :D

Skriv en ny kommentar

Anette-kh

Anette-kh

99, Agdenes

leser denne bloggen NÅ

www.anettekrogh.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits