Helluu

Igår var jeg mamma pappa og søstra mi i drammen og så AVATAR, og etter vi hadde sett filmen dro vi på pepe's pizza og deretter dro vi opp til Trine og Ingar( noen vi kjenner) og akte og sånnt helt til det ble sent og vi måtte hjem. Idag våknet jeg ganske sent, plutselig ringte Christina og Viktoria på døra og spurte om jeg ville komme ut. Men da hadde jeg ikke kledd på meg enda så jeg måtte komme ut senere, men det varte ikke lenge for vi holdt på og fryse i hjel så jeg og christina dro hjem til henne og koste med Pippi ovs. men nå kommer vurderingen av: GNORA.BLOGG:NO


HEADER: Hun har ikke header akkurat NÅ men dette var den hun hadde ihvertfall litt, men den er veldig enkel og grei. Kanskje ha forskjellige bilder i en header, men headerene er stortsett veldig fine og ryddige.Men husk og bytt innimellom.

DESIGN: Designet er veldig fint og du har brukt de riktige kodene for og få bort reklame og arkivet på sidene, så det blir mer oversiktelig og lese innleggene.

INNLEGG: Du har innlegg stortsett flere enn en gang om dagen, men du trenger ikke og ha så mange egentlig. Og innleggene er ganske korte så lag heller et litt større enn mange små vær dag.

BILDER OG VIDEOER: Det er stort sett bilder i alle innleggene, og nå har du også begynnt med tips som er veldig gøy og se på. Så fortsett med det, videoene kommer sånn innimellom og det er egentlig bare bra.

ALT I ALT: Bloggen er kjempe bra og du har mange lesere og kommentarer, det er helt klart en blogg jeg kan bli fast leser av, men du burde gjøre innleggene litt lengere. det er egentlig det eneste negativet. og du burde få deg en header !

TERNINGKAST:

 5+
 

2 kommentarer

Kristina

28.des.2009 kl.23:27

hihi, bra vurdering :)

NORA.

29.des.2009 kl.11:06

takk : )

Skriv en ny kommentar

Anette-kh

Anette-kh

99, Agdenes

leser denne bloggen NÅ

www.anettekrogh.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits